Preguntes freqüents

Com es fa el Canguret?

Possiblement els vostres alumnes ja han practicat amb proves d'altres anys. Si no és el cas, han de llegir detingudament les instruccions que apareixen abans de començar el concurs.

Com accedeixen el dia de la prova?

Uns dies abans del concurs publicarem la llista de Servidors des del qual ha d'accedir cada centre.

Cada alumne té assignat un usuari i contrasenya. Heu de descarregar el llistat. En cas que tingueu molts alumnes, us recomanem que l'imprimiu i el retalleu en tires i lliureu a cada alumne la seua (guanyareu molt de temps!).

Què són els comodins?

Cada centre té 10 comodins (5 per a 1r i 5 per a 2n). Aquests només es poden utilitzar en cas que un alumne haja de fer la prova i per error no ha estat inscrit o bé quan un alumne ha tingut problemes tècnics i ha perdut l'intent.

Una volta finalitzada la prova, el professorat haurà de personalitzar el comodí (ja us indicarem com).

Alguna recomanació per als meus alumnes?

Sí. És molt important que s'apunten en un paper les respostes per si la sessió es penja i han de repetir la prova. Que no es posen nerviosos i que no invertisquen massa temps en una qüestió. I que no responguen a la babalà, ja que els erros descompten!

Què faig si tinc algun problema?

Posa't en contacte amb l'EquipCanguret mitjançant el correu provescanguret@gmail.com i mirarem de posar solució el més aviat possible.